Gewonde bij aanrijding Kerklaan Nieuwerkerk

Ongeval 14 december 2018 Kerklaan

Bij een ongeval op de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel is vrijdag 14 december één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde vrijdag aan het begin van de middag.

Het ging om een kop-staart aanrijding die ontstond ter hoogte van de afslag naar de Beatrixstraat. Een automobiliste had niet door dat een aantal auto’s voor haar iemand moest wachten om af te kunnen slaan. Gevolg was dat hij met een behoorlijke klap op zijn voorganger reed. De bestuurster van deze auto is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Door de klap werd ook een auto daarvoor nog aangetikt maar deze kon zijn weg vervolgen.

Omdat uit één van de auto’s rook zou komen werd ook de brandweer gewaarschuwd. Waarschijnlijk ging het om stoomvorming uit een defect geraakte radiator want bij aankomst van de brandweer was er van een echte brand geen sprake. De brandweer heeft om verdere problemen te voorkomen de accu los gekoppeld. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de Kerklaan vanaf de N219 richting het station afgesloten. Een berger heeft één van de voertuigen afgevoerd.

Ongeval 14 december nieuwerkerk