Politie start klopjacht na vlucht vier Marokkaanse jongens

De politie is zaterdagmiddag 22 december een klopjacht begonnen nadat vier Marokkaanse jongens op de vlucht waren geslagen. Dit gebeurde rond 16.00 uur op de Ambachtweg in Moordrecht. Het viertal zou op een scooter hebben gezeten en zijn gaan rennen bij het zien van een politie auto. De scooter hebben ze achter gelaten.

De politie heeft naast veel agenten op de grond ook een grote helikopter ingezet om het viertal te achterhalen. Ook gemeentelijke handhavers kwamen helpen zoeken. Volgens de politie gaat het om jongens van 16 a 17 jaar oud. Twee waren in het grijs gekleed en hadden iets op het hoofd. Een van de vier droeg een zwarte jas met trainingsbroek met een rode streep. De vierde jongen viel op omdat hij vrij gezet zou zijn. Nadat de politie in een uur tijd de omgeving had uitgekamd is de zoektocht gestaakt.

Aan het begin van de avond maakte de politie bekend dat er bij de zoekactie twee personen zijn aangehouden. Lees hierover een update in een nieuw artikel: Politie pakt twee jongens na klopjacht in Moordrecht

 

politie klopjacht