Bewoners Meander krijgen kerstman en kerstvrouw op bezoek tijdens warme maaltijd

Op tweede kerstdag kregen de bewoners van zorgcentrum de Meander in Nieuwerkerk aan den IJssel bezoek van de kerstman en kerstvrouw. Net als tijdens het midwinterfeest hadden Rob en Laurence zich weer aangekleed en geschminkt. Tijdens de start van de warme maaltijd werden allerlei presentjes uitgedeeld aan de inwoners.

Diverse winkeliers uit de Reigerhof zoals Kruidvat, Etos, Mooi, MultiVlaai hadden gezamenlijk een tasje gemaakt die als cadeau aan de bewoners werd gegeven met een kaart gemaakt door de blokkies club. Daarnaast waren er ook chocolaatjes die de kerstman mocht uitdelen namens Hoogendoorn snoep.

Zo werd het middageten een gezellig samenzijn waarbij de kerstman tot tweemaal een spontane kus op de wangen mocht ontvangen en de kerstvrouw kreeg wat tips hoe ze stralend 82 kan worden.  Na nogmaals iedereen gedag gezegd te hebben keerde de rust weer terug in de Meander maar was het verrassingsbezoek geslaagd.