8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Op nieuwjaarsdag al 3 bestuurders onder invloed in de kraag gevat

Het jaar 2019 was nog maar zo’n 15 uur oud en de eerste aanhouding voor het rijden onder invloed van drugs was een feit. Een 20-jarige man uit Polen reed over de Zuidplaslaan in Waddinxveen en bleek aan de hand van een speekseltest vermoedelijk onder invloed van THC te zijn.

Later op de avond, rond 19:30 uur, werden een snor -en bromfietser stilgezet op het Zuideinde in #Zevenhuizen. Een 41-jarige man uit #Moerkapelle reed vermoedelijk onder invloed van alcohol én drugs. Een 41-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel reed vermoedelijk onder invloed van “alleen” drugs. Alle personen zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Een arts heeft bloed afgenomen, wat door een laboratorium onderzocht zal worden. Afhankelijk van de uitslag, zal er een proces-verbaal opgemaakt gaan worden.

De 41-jarige uit Moerkapelle is nu al zo vaak gepakt, dat ook zijn snorfiets in beslag is genomen. Tijdens de kerstdagen blies deze man nog 600 UG/L na het rijden op zijn snorfiets, dus bleef hij in ons vizier. Het rijbewijs was al ingenomen, waar uiteraard ook een proces-verbaal voor opgemaakt wordt.

foto en nieuws : facebookpagina Politie Waddinxveen-Zuidplas

Advertentie