8.5 C
New York
woensdag 8 juli 2020

Open Huis Muziekschool Nieuwerkerk aan den IJssel

MOZ- Art, muziekonderwijs Zuidplas start het nieuwe jaar met een Open Huis op zaterdag 19 januari in de muziekschool, Schubertstraat 50 in Nieuwerkerk. Tussen 13:00 en 16:00 uur is iedereen van harte welkom muziekinstrumenten (en zingen) uit te proberen en om kennis te maken met de docenten. De hele middag kun je/kunt u gebruik maken van proeflessen, en kan er informatie ingewonnen worden over de huur/aanschaf van instrumenten. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, of je  nu klassiek wilt spelen of pop, of je alleen wilt spelen of in een groep, jong bent of oud(er), kom binnen en vraag naar de mogelijkheden. 

Leerlingen van MOZ-Art zullen om 13:30 in de aula laten horen waar zij momenteel mee bezig zijn, en om 14:30 kun je een kijkje nemen in de keuken van de muziekschool tijdens een openbare repetitie  volksmuziek o.l.v. viooldocente Monique van Leeuwen. Proeflessen voor drums/slagwerk zullen beginnen om 15:00 uur.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
498VolgersVolg