Oud Di-Rect frontman Tim Akkerman speelt the Boss Springsteen

Singer-songwriter Tim Akkerman, voormalig frontman van de Haagse band Di-rect, treedt zaterdag 2 februari op in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen. Hij steekt het niet onder stoelen of banken: Tim Akkerman is een enorme fan van Bruce Springsteen. Diens songs, prachtige teksten, maar vooral zijn uitmuntende live performance zijn een grote inspiratiebron voor de Haagse muzikant.

In navolging van zijn uitverkochte clubtour, kan een akoestisch theatervervolg niet uitblijven. Een setting die The Boss zelf ook verkoos; in New York zocht Springsteen bijna een seizoen lang de intimiteit van het theater op.

Met het album The Ghost Of Tom Joad als onuitputtelijk bron van inspiratie zal Tim Akkerman, zoon van de legendarische gitaarvirtuoos, een avond vullen met een grootste ode aan The Boss. Het optreden aan het Gouweplein begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 19,50 euro, inclusief (pauze)drankje en ticket fee.

Foto boven : foto steef & suus fotografie

Reacties