8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Politie zoekt getuigen na inbraak molen Windlust

Het politieteam Waddinxveen-Zuidplas heeft een getuigenoproep via de sociale media laten uitgaan over een inbraak in molen Windlust aan de Kortenoord in Nieuwerkerk aan den IJssel langs de Hollandsche IJssel. Deze historische molen heeft een winkeltje met zelfgemalen meel en andere zaken om de molen in stand te houden.

De inbraak zou gebeurd zijn tussen donderdag 24 januari om 18:00 uur en vrijdag 25 januari 07:50 uur. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben wat met deze inbraak te maken zou kunnen hebben. Er is ingebroken in zowel het molenaarshuisje als in de ruimte van ASVZ waar overdag mensen met een beperking aan het werk zijn.

Heeft u iets gezien waarbij u dat bekende onderbuikgevoel krijgt, laat het de politie dan even weten via 0900-8844. Melden kan ook altijd via meld misdaad anoniem via 0800-7000

Advertentie