Toine Heijmans vertelt over zijn vader met Alzheimer in het Alzheimer café


Op donderdagmiddag 31 januari start het nieuw seizoen van Alzheimer café Zuidplas, met als gastspreker Volkskrantverslaggever Toine Heijmans. Hij schrijft wekelijks een column over zijn vader, die Alzheimer heeft. De inloop is om 14:00 uur en om 14:30 start het programma in Woonzorgcentrum de Meander Boslaan 1, Nieuwerkerk aan den IJssel

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en anderen belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en over de mogelijkheden voor hulp. Dit in een gemoedelijke sfeer. Het doel van het Alzheimercafé is vooral lotgenotencontact en het uitwisselen van ervaringen. Daarnaast bieden we ook informatie. Op de bijeenkomst wordt er een thema met betrekking op dementie besproken met een gastspreker. Kom gerust eens kijken, de toegang is gratis.