8.5 C
New York
dinsdag 14 juli 2020

Deelnemers kunnen zich voor nieuwe editie sport4work aanmelden

De vijfde editie van Sport4Work gaat maandag 18 maart van start. Dit project helpt jongeren tussen de 18 en 27, die om wat voor reden op dit moment geen werk of school hebben.

In totaal duurt het project 10 weken waarvan de eerste 6 weken volgens de volgende opzet wordt gewerkt; het ochtendprogramma bestaat uit uitdagende theorie met als doel ‘je passie vinden’. In het middagprogramma wordt er doormiddel van sporten gewerkt aan gezondheid, samenwerking en een frisse blik. Daarna volgen 4 ‘werkervaringsplek’ weken, waar wordt gekeken of er plek is, waar je kunt kennismaken met het vakgebied van jou interesse.

In de vorige 4 edities heeft ruim 70% van de deelnemers een stap naar werk en/of school gezet. Meld je aan op de website van WelzijnZuidplas.nl of neem contact op met shawni@welzijnzuidplas.nl. Sport4Work is een samenwerkingsproject van Welzijn Zuidplas, Sportstichting Zuidplas, De Jonge Krijger, Rotaryclub Zuidplas en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente en Instituut GAK.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
503VolgersVolg