Bibliotheek start cursus over de digitale overheid

Berichtenbox, Donorregistratie, Mijn Overheid, Zorgverzekering, OV Chip, Belastingen, Toeslagen, AOW en Pensioen……. Tegenwoordig verlangt de overheid dat u al uw zaken digitaal gaat regelen. Maar hoe werkt dat nu? Is het allemaal wel veilig? Kan ik iets verkeerd doen? En hoe regel ik zelf mijn zaken bij de gemeente Zuidplas?

De Bibliotheek De Groene Venen biedt hiervoor de cursus “Hoe regel ik mijn zaken met de (digitale)overheid” aan. In vier bijeenkomsten worden al uw vragen behandeld en gaat u onder deskundige begeleiding zelf aan de slag. Er is aandacht voor wachtwoorden en veilig internetgedrag. Deze cursus wordt gegeven op dinsdagen 5, 12, 19 en 26 maart van 09:30 tot 11:30 uur in de bibliotheek in Nieuwerkerk aan den IJssel (De Batavier).

Deelname kost 10 euro en aanmeldenis verplicht. Dit kan via de balie van de bibliotheek of via mail: digisterker@bibliotheekdegroenevenen.nl 
Wilt u nog meer informatie? Dat kan via 0182 – 640572 : Elja Franken