Ongeval met vrachtwagen op N219 bij Zevenhuizen

Ongeval N219 Zevenhuizen

Op de provincialeweg N219 tussen Zevenhuizen en de A12 is maandagmorgen 4 februari een ongeval gebeurd. Bij het ongeval zijn een vrachtwagen en twee bestelbusjes betrokken.

Het ongeval gebeurde maandag aan het einde van de ochtend. Het ongeval zou gebeurd zijn op het moment dat één van de busjes aan het keren was op de provincialeweg. De vrachtwagenchauffeur kon deze actie niet meer ontwijken en klapte er bovenop. De vrachtwagen kwam op de rijbaan voor het tegemoet komende verkeer tot stilstand. Op de locatie van het ongeval is één ambulance aanwezig. De bestuurder van het bestelbusje dat aan het keren was is door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd.

De politie regelde in eerste instantie het verkeer over één rijbaan. Om het ongeval verder veilig af te kunnen handelen is de weg tussen de A12 en de rotonde bij de Zuidplasweg voorlopig afgesloten. De vrachtwagen moet worden afgesleept. De trailer is door een collega opgehaald. De politie heeft de bestuurder van de bestelbus aangehouden.

Ongeval N219