Forse aanrijding op kruising Moordrechtboog en afrit A20

Op de kruising van de Moordrechtboog en de A20 bij Moordrecht zijn zaterdagmiddag 9 februari twee auto’s tegen elkaar geklapt. Eén van de voertuigen is door de klap op z’n zijkant tot stilstand gekomen. De brandweer heeft de twee inzittenden van deze auto uit het voertuig geholpen. Hiervoor is onder andere de deur van het voertuig geknipt. Ook in de andere auto zaten twee mensen. Die konden zelfstandig het voertuig verlaten. Verschillende passanten hebben eerste hulp verleend tot het moment dat de hulpdiensten ter plaatse waren.

Het ongeval gebeurde zaterdagmiddag rond 13.30 uur. Een auto kwam vanaf de Moordrechtboog richting Moordrecht de kruising opgereden. Het voertuig dat op z’n zijkant eindigde kwam vanaf de A20 de kruising op en probeerde over te steken. Op de kruising kwamen ze hard in aanraking met elkaar. Zeer waarschijnlijk heeft één van de bestuurders een rood verkeerslicht genegeerd.

De politie doet onderzoek op de plaats van het ongeval om de oorzaak te achterhalen. Uiteindelijk zijn er 2 slachtoffers met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Ongeval Moordrechtboog 9 februari 2019