8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Fietser zwaargewond bij ongeval op Kerklaan in Nieuwerkerk

Een fietser is dinsdagmiddag 12 februari zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het ongeval gebeurde voor de deur van Sushi Wok & Grill. Het slachtoffer is in eerste instantie behandeld door het traumateam dat per traumahelikopter naar het ongeval is gekomen. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De fietser is aangereden door een automobilist die vanuit Kleinpolder richting de Schielandweg wilde rijden. Op de kruising werd het slachtoffer over het hoofd gezien. Deze kwam vanaf de Waterschapsweg en wilde de Kerklaan oversteken. De politie doet op de kruising nog onderzoek waarbij onder andere foto’s worden gemaakt van de situatie. De Kerklaan is tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten.

ongeval 12 februari

ongeval Kerklaan 12 februari

Advertentie