8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

“Hoe gebruik je mindmappen voor solliciteren?”

De term Mindmappen is misschien al bekend. Mindmappen kun je voor heel veel gebruiken, om je gedachte op een rij te krijgen, voor een brainstorm sessie of voor een nieuw plan. Maar je kunt mindmappen ook goed gebruiken tijdens het solliciteren. Wil je weten hoe? Kom dan maandag 25 februari naar de Walk&Talk in de Bibliotheek in Nieuwerkerk aan den Ijssel langs. Gastspreker Han Toan Lim neemt ons mee in de wondere wereld van Mindmappen en laat ons zien hoe we het kunnen gebruiken tijdens het solliciteren. Neem een vacature mee die je zelf interessant vindt, dan gaan we daar ook mee oefenen.

Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden, speciaal voor de Bibliotheek. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar werk. Kom gezellig langs, geheel vrijblijvend op maandag 25 februari a.s. Start 09.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur in de Bibliotheek de Groene Venen, De Batavier, in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Deelname is gratis evenals de koffie en thee. Aanmelden kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of een email aan walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl

Advertentie