8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Dubbelconcert bij Progfrog met Day Six & Elizium op 24 februari

Op zondagmiddag 24 februari is er een dubbelconcert bij ProgFrog om 14:00 uur in ‘t blok in Nieuwerkerk aan den IJssel. De Nederlandse Progbands Day Six & Elizium staan dan op het podium. ProgFrog is inmiddels een naam geworden in de Europese wereld van progressieve rock.

De muziek van Day Six kan het beste omschreven worden als progressieve rock/metal, de muziek heeft symphonische elementen maar ook pop, electro, jazz en funk. De band heeft haar oorsprong in de punkrock maar door de komst van de synthesizer is het meer en meer verschoven naar de progressieve rock.

Elizium is een Nederlandse Dark Rock band die vooral epische, verdrietige, melancholische muziek speelt. De band doet denken aan de muziek van Saviour Machine maar met hogere zang.

‘t Blok ligt aan het IJsermanpad 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel en advies is te parkeren bij de speelplaats aan de Kleinpolderlaan. De deur gaat om 14.00 uur open en de toegang is in de voorverkoop €10,- (via progfrog@telfort.nl) en aan de deur €12,50. Meer informatie op de site van ProgFrog

Advertentie