8.5 C
New York
zaterdag 13 april 2024

Vrijwilligers gezocht voor de Bibliotheken in de Zuidplas

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Voor onze Bibliotheken in Nieuwerkerk aan den Ijssel, Moerkapelle, Moordrecht en Zevenhuizen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons team komen versterken. Als vrijwilliger ben je het gezicht van de Bibliotheek. Je hebt wisselende taken en ontmoet veel verschillende mensen. Taken zullen onder andere zijn:

  • Het vriendelijk ontvangen van bezoekers
  • Het aantrekkelijk en opgeruimd houden van de Bibliotheek
  • Klanten wegwijs maken in de collectie
  • Opruimen teruggebrachte materialen
  • Presentaties van materialen aanvullen/bijhouden
  • Administratieve afhandeling rond gereserveerde boeken
  • Ondersteuning bij activiteiten

Ben jij die flexibele en klantgerichte dame of heer en wil je wat doen voor de maatschappij? Kijk dan op de website www.bibliotheekdegroenevenen.nl voor de verschillende vacatures per locatie! We zoeken vrijwilligers voor Nieuwerkerk aan den Ijssel, Moerkapelle, Moordrecht en Zevenhuizen op verschillende dagen.

Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met de teamleider Jacoline Hoogerwaard; email jhoogerwaard@bibliotheekdegroenevenen.nl; telefoon: 06 -19033119

Advertentie