8.5 C
New York
woensdag 24 april 2024

Hobbycafé in wijkcentrum De Kroon Moordrecht

Het maandelijks knutselen in wijkservicecentrum De Kroon aan het Land voor Water 3 in Moordrecht was vorige week zo succesvol dat er vanaf woensdag 20 februari voortaan drie keer per maand een hobbycafé wordt georganiseerd. Iedereen kan langs komen tussen 13.30 en 15.00 uur met zijn eigen handwerk/knutselwerk. Samen met de vrijwilligers van De Kroon kan er ook gekeken worden naar nieuwe hobby’s.

Afgelopen week kon er een uiltje gemaakt worden van fietsbanden. Deelnemers van de dagopvang zijn twee weken met de voorbereidingen bezig geweest, er zijn honderden rondjes geknipt uit fietsbanden. De resultaten waren prachtige, vrolijke uiltjes.

De volgende knutselmiddag is op woensdag 3 maart van 13.30 tot 15.00 uur, dan kan dan een egel gemaakt worden van een boek. Kosten 1,-, deelnemers dienen zelf een boe mee te nemen. Voor meer informatie : De Kroon, Land voor Water 3 Moordrecht, tel 0182 724915, email: kroon@gemiva-svg.nl

Advertentie