8.5 C
New York
zondag 1 oktober 2023

Sportstichting Zuidplas heeft vol vakantieprogramma voor Nieuwerkerk en Moordrecht

De sportstichting Zuidplas heeft voor de voorjaarsvakantie een druk programma opgesteld. Op 26 februari waren er maar liefst 150 kinderen afgekomen op de apres ski disco zwemmen in het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ondanks het hele warme weer buiten stonden de sneeuw spelletjes op de agenda, terwijl DJ Rens zorgde voor de muziek in het zwembad. Vooral voor de wedstrijd om het snelst door de glijbaan kan, gaf een lange wachtrij.

Op woensdag 27 februari is er in sportcentrum de Zuidplas van 16:00 tot 18:00 uur polonaise zwemmen. Tijdens dit vrijzwemmen zijn er allemaal spelletjes en een verrassing van sportkantine de Zuidplas.

Donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart is er in de Parkzoomhal een groot Spring- en klimfestijn Beide dagen zijn er van 13:00 tot 16:00 uur allerlei spelletjes waaronder diverse luchtkussen spellen waar de kinderen aan deel kunnen nemen. Per dag is de toegang €3,50 per kind, ouders mogen gratis de sporthal in. De Parkzoomhal is aan de Iersestraat 15 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, basketbalveld en binnen
foto van eerder Spring- en klimfestijn, bron Sportstichting Zuidplas

Advertentie