8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Dodelijk ongeval op Tweemanspolder Zevenhuizen

Op de Tweemanspolder in Zevenhuizen is zaterdag 2 maart de 26 jarige bestuurder van een bestelbusje om het leven gekomen bij een ongeval. De bestelbus is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en via een lantaarnpaal tegen een boom geklapt. Bij het ongeval zijn geen andere voertuigen betrokken.

De melding van het ongeval kwam zaterdag aan het einde van de middag bij de hulpdiensten binnen. In eerste instantie werd om een ambulance en het firstresponderteam van de brandweer in Zevenhuizen gevraagd. Dit team van de brandweer biedt snelle hulp bij reanimatie. Enige minuten later werden meer brandweereenheden ter plaatse gevraagd vanwege een zware beknelling. Het ongeval is vlakbij de brandweerkazerne van Zevenhuizen gebeurd.

De Tweemanspolder is voorlopig afgesloten vanwege onderzoek en de berging van het slachtoffer en het voertuig.

Ongeval Tweemanspolder Zevvenhuizen

Advertentie