IJzeren maagden brengen ode aan Iron Maiden in ’t Blok

De Rotterdamse coverband brengt op zaterdag 9 maart 2019 een ode aan de helden van de British wave of metal ‘Iron Maiden’. De band, bestaande uit Richard Huigen, Ray Wolfs, Appie de Gelder, Kevin Bongers en Haico van Oosten treden dan op in ’t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel. De aanvang van het concert is om 20:00 uur.

In de afgelopen jaren heeft de band zich onderscheiden door vooral zichzelf te blijven en toch het geluid van Iron Maiden te willen benaderen zonder een kopie te willen zijn. De sport van IJzeren Maagden is om de songs van Iron Maiden te kiezen die niet voor de hand liggen, maar ook de klassiekers worden niet geschuwd. Deze zaterdagavond spelen ze integraal het album “The Seventh Son of the Seventh Son”. Van dit album komt ook de hitsingle “Can I Play With Madness” welke hoog genoteerd staat in de Top 2000.