8.5 C
New York
vrijdag 29 mei 2020

Auticafé in maart gaat over het thema ‘Relaties’

Op dinsdagavond 12 maart is er weer een auticafé in jongerencentrum ’t Blok, vanaf 19.30 uur. Zoals elke maand is er nu ook weer een thema en dat is ‘relaties’. Jongeren gaan hierover met elkaar in gesprek. Het Auticafé is inmiddels een begrip in de regio door het wisselende aantal thema’s. De entree is gratis.

Woon je in de Zuidplas of omgeving, heb je een vorm van normaal tot hoger functionerend autisme, ADHD, of ben je heel erg onzeker, dan is deze avond iets voor jou! Ook als je te maken hebt met autisme, ben je deze avond natuurlijk van harte welkom. Het Auticafé staat voor uitgaan in een omgeving waar jij je thuis kunt voelen, anderen kunt ontmoeten en vrienden vinden. Maar ook informatie van sprekers over uiteenlopende onderwerpen die met autisme te maken hebben.


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg