8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Auto op z’n kop op Schielandweg (N219) Nieuwerkerk

Een personenauto is zondagmiddag 3 maart op z’n dak beland bij het verlaten van een rotonde in de Schielandweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. De inzittenden van de auto, een vrouw en een meisje, zijn door passanten uit de auto geholpen terwijl de hulpdiensten aanrijdend waren. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de wijk Esse in Nieuwerkerk. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.

Het lijkt erop dat de auto bij het nemen van de rotonde een betonblok in de berm heeft geraakt waarna het voertuig werd gelanceerd. De gewaarschuwde brandweer heeft de auto vrij snel overeind kunnen zetten en hoefde verder niet veel te doen. De geschrokken inzittenden zijn in een ambulance nagekeken maar waren niet zodanig gewond dat ze naar het ziekenhuis hoefden. Het kind heeft van de hulpdiensten een traumabeertje gekregen.

Het verkeer van Nieuwerkerk richting Capelle aan den IJssel werd tijdens de afhandeling van het ongeval omgeleid via de wijk Esse.

Advertentie