8.5 C
New York
vrijdag 29 mei 2020

Remmen voor overstekende eend oorzaak kop-staartbotsing N219

Een diervriendelijke automobilist heeft zondagmorgen 3 maart rond half 11 op de Schielandweg (N219) ter hoogte van het onbemande Shell tankstation, een ongeval veroorzaakt. De man remde plotsklaps voor een overstekende eend op de provinciale weg waar 80 km/uur gereden mag worden. Het voertuig erachter kon niet op tijd remmen en botste achterop de dierenredder.

Bij het ongeval is niemand gewond geraakt, wel is een van de bestuurders nagekeken in de gealarmeerde ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgesleept. De overstekende eend was ongedeerd en snel gevlucht door alle commotie


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg