8.5 C
New York
woensdag 24 april 2024

Zuidplas doet mee aan de landelijke opschoondag op 23 maart

De gemeente Zuidplas doet mee aan de landelijke opschoondag op 23 maart 2019 waarbij iedereen welkom is om zwerfafval op te ruimen in de gemeente. De opschoonactie is een landelijk initiatief en wordt lokaal uitgevoerd door de groenaannemers in samenwerking met de gemeente.

De actie begint om 10:00 uur en eindigt om 12:00 uur. Op een aantal punten in de dorpen deelt Zuidplas hesjes, prikkers en zakken uit om het zwerfafval in te verzamelen. Na afloop worden de zakken met zwerfvuil vanuit deze punten door de gemeente afgevoerd en ontvang met een leuke attentie.

De gemeente wil iedereen ondersteunen die deze dag in actie komt met opruimmaterialen. Wie wil er met zijn buren, vrienden en familie de buurt een stuk schoner maken? Zuidplas vindt dat fijn, want hoe meer mensen meedoen en de handen uit de mouwen steken, hoe groter het effect zal zijn.

Wie mee wil doen kan zich tot uiterlijk 9 maart aanmelden voor deze opschoonactie door een bericht te sturen naar opschoondag2019@zuidplas.nl, dan zorgt de gemeente dat er voldoende materialen klaar staan.

Advertentie