8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Automobiliste botst op vangrail en veroorzaakt anderhalf uur vertraging op A20

Op woensdagmiddag 6 maart is een automobiliste rond 15:30 uur in met haar voertuig in aanraking gekomen met de vangrail van de A20. Dit gebeurde op de rijbaan richting Gouda tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht. Een voertuig achter haar is vervolgens op haar stilstaande auto gebotst.

In een van de voertuigen achter de aanrijding zat een agente in burger die bij het slachtoffer is gaan zitten en heeft haar gestabiliseerd. Na onderzoek in de ambulance hoefde ze niet naar het ziekenhuis. Achter de aanrijding ontstond een lange file vanaf het Terbregseplein. Volgens de ANWB is de vertraging opgelopen tot 93 minuten. De sluiproute over de Hoofdweg die normaal populair is bij aanrijdingen op de A20 kan deze maand niet gebruikt worden. De weg is afgesloten vanwege een grote reconstructie.

Een berger heeft uiteindelijk beide voertuigen afgesleept om de weg weer vrij te maken. Gelukkig was er een vrachtwagenchauffeur die precies op tijd langs kwam rijden om dit keer een vrolijke foto bij het (file)leed te kunnen plaatsen.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg