Walk&Talk over “Imago Bewustwording; een eerste indruk”

Tijdens de Walk&Talk van aankomende Maandag 25 maart a.s. is het thema: ‘Imago Bewustwording; een eerste indruk”. Gastsprekers Jolanda Moerings van Kleurbewust (www.kleurbewust.nl) en Ellen van Baaren van Stralend Inspireren (www.stralendinspireren.nl) komen samen langs en verzorgen een interactieve ochtend.

Jolanda is imago coach en heeft jarenlang ervaring in het adviseren over uiterlijke presentatie en imago bewustwording. Tijdens deze Walk&Talk krijg je inzicht in de wereld van kleur en jouw imago, dit is ook belangrijk voor een 1e indruk bij het solliciteren!

Ellen is al jarenlang een zeer ervaren inspiratie-, loopbaan/outplacement- en sollicitatiecoach en laat zien dat je met veel meer plezier en creativiteit kunt leren solliciteren. Zij leert je denken in mogelijkheden en vanuit je passies te gaan leven.

Jolanda en Ellen hebben allebei hun studio/praktijk in Boskoop, waar nog meer ondernemers zitten die zich bezighouden met persoonlijke ontwikkeling en groei! Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden, speciaal voor de Bibliotheek. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar werk. Kom gezellig langs, geheel vrijblijvend.

Datum: maandag 25 maart a.s. Start 09.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur in de Bibliotheek de Groene Venen, De Batavier, in Nieuwerkerk aan den Ijssel.

Deelname is gratis evenals de koffie en thee. Aanmelden kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl

Walk&Talk is een initiatief van De Levende Sollicitatiegids