BRAVO! Fit-test 23 maart in de Parkzoomhal

Bent u benieuwd naar uw conditie en woont u in de gemeente Zuidplas? Sportstichting Zuidplas organiseert in samenwerking met Team Sportservice Zuid-Holland op zaterdag 23 maart van 09.00 – 16.00 uur een fittest. Deze zal plaatsvinden in de Parkzoomhal aan de Iersestraat 15 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Alle inwoners vanaf 55 jaar mogen deelnemen en na afloop ontvangt u een beweegadvies.

Bij aanvang van de test vult u een formulier in over uw gezondheid. Op basis van dit formulier volgt eventueel een gesprek met de aanwezige arts. Daarin wordt bepaald aan welke onderdelen van de test u mee kunt doen.

De Fit-test bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Oog- en handcoôrdinatie
  • Lenigheid van de rug en schouders
  • Knijpkracht
  • Uithoudingsvermogentest

Deze metingen worden aangevuld met een meting van uw bloeddruk, uw lengte en uw gewicht. De test duurt ongeveer anderhalf uur.

Na afloop van de Fit-test krijgt u een rapport met de resultaten, dit rapport wordt met u besproken. U kunt hierin zien hoe fit u bent in vergelijking met uw leeftijdsgenoten. Tevens krijgt u advies welke sport- en/of beweegactiviteit het beste bij u past. Voor aanmelden gaat u naar onze website of bel ons op 0180-313255. Let op: Vol is echt vol!