8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Bestuurder ongeval Noordelijke Dwarsweg in Zevenhuizen overleden

De bestuurder van het voertuig welke op zondagavond 10 maart op de Noordelijke Dwarsweg hoek Bredeweg in het water is gekomen is overleden. Dat maakt de politie bekend op de website. De 31 jarige inwoner van Zevenhuizen werd door een omstander, die direct te water ging, uit het voertuig en water gehaald.

Reanimatie werd verleend door de voorbijganger en de hulpverlening heeft dit bij aankomst overgenomen. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar hij overleed. De voorbijganger is ook nog nagekeken maar deze nobele redder heeft er, naast een nat pak, niks aan overhouden.

Burgemeester Stoop is nadat de hulpdiensten ingerukt waren nog langs de post in Zevenhuizen gegaan om de vrijwilligers een hart onder de riem te steken. Een week voor dit ongeval was er ook al een dodelijk ongeval op de Tweemanspolder in Zevenhuizen.

Wethouder Schuurman van de gemeente Zuidplas heeft geschrokken gereageerd op dit ongeval. Het is het tweede eenzijdige ongeval binnen ruim een week in Zevenhuizen waarbij een dodelijk slachtoffer valt. “Na 450 dagen geen dodelijk slachtoffer te hebben gehad is het nu twee binnen ruim een week. Dit is lastig maar bovenal voor de nabestaanden!” Schuurman wil nog meer maatregelen om ook het gedrag van weggebruikers te verbeteren.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg