Provinciaal verkiezingsdebat in Midden-Holland op 15 maart

Op vrijdag 15 maart 2019 organiseert Regio Midden-Holland in samenwerking met het Nederlands Debat Instituut, onder leiding van Donatello Piras, een Provinciaal verkiezingsdebat. Bent u benieuwd hoe de politieke partijen denken over Wonen, Mobiliteit, Duurzaamheid en Economie in onze regio?

Dertien politieke partijen die deelnemen aan de Provinciale verkiezingen op 20 maart gaan met elkaar in debat over de positie van regio Midden-Holland in de Randstad. Het debat zal gaan tussen de partijen VVD, CDA, PvdA, D66, SP, SGP, GroenLinks, ChristenUnie, Partij voor de Dieren, 50Plus, NIDA , Denk en Code Oranje.

In drie rondes debatteren de partijen over stellingen op het gebied van Wonen, Mobiliteit, Duurzaamheid en Economie in regio Midden-Holland. Onderwerpen als betere bereikbaarheid van Midden-Holland ter ondersteuning van het uitstekende MKB en stedelijke uitbreiding van Midden-Holland in haar dorpen en kernen komen aan bod tijdens het debat.

Bent u benieuwd hoe de politieke partijen denken over onze regio? U bent van harte welkom om erbij te zijn. Onderwerpen als betere bereikbaarheid van Midden-Holland ter ondersteuning van het uitstekende MKB en stedelijke uitbreiding van Midden-Holland in haar dorpen en kernen komen aan bod tijdens het debat.

Onder leiding van Donatello Piras van het Nederlands Debat Instituut worden de politieke partijen met prikkelende stellingen  uitgedaagd om hun standpunten naar voren te brengen. Via een interactieve tool wordt het publiek tijdens het debat de gelegenheid geboden om zelf reacties in te brengen.

Aanmelden?
Meldt u aan via: aanmelden@regiomiddenholland.nl o.v.v. Provinciaal Verkiezingsdebat 15 maart – publiek.