8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Cursus Sociale Media in Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Mensen krijgen meer zelfvertrouwen in het werken op de pc. Vooral het veilig omgaan met het Internet geeft dat de deelnemers vrijer durven te surfen en herkennen veilige sites. Na Klik en tik “De Basis”, waar wordt geleerd met de computer omgaan, volgt de cursus “Het Internet Op” waar je veilig leert omgaan met het Internet, online inschrijvingen doen, websites leren lezen en gebruiken enzovoorts.

Dinsdag 9 april start de derde cursus Klik en Tik waarbij deelnemers “Samen op het Web” leren veilig interactief te zijn op het Internet, en anderen ontmoeten. U leert elkaar spreken en zien via Internet. Leert hoe Facebook en andere sociale media werkt, kort om, de wereld komt binnen handbereik. Bij deze cursus is enige basis kennis van de computer en het Internet noodzakelijk. Twijfelt u of dit voor u geschikt is? Onze docenten bespreken dit graag met u.

De cursus wordt gegeven door getrainde docenten. De Bibliotheek heeft laptops die hiervoor worden gebruikt. Meldt u aan, ook als deze data niet uitkomen. Wij benaderen u graag bij de start van de volgende cursus.

De cursusdata voor Klik en Tik Samen op het Web zijn op dinsdag 9, 16, 23 & 30 april 2019 van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname aan deze cursus bedraagt: € 10,00 inclusief koffie/thee en eventueel het cursusboek. De cursus wordt gegeven in de de Bibliotheek De Groene Venen, De Batavier, Batavierlaan 4, Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor de cursus zijn een koptelefoon of oordopjes nodig.

Opgave is noodzakelijk en kan : via e-mail naar oefenen@bibliotheekdegroenevenen.nl, telefonisch via 0180 229002 of bij aanmelding in de Bibliotheek zelf. Wilt u zich alvast opgeven voor een volgende cursus “De Basis” of “Het Internet Op” dan kan dat. Wij noteren u graag op de wachtlijst en nemen contact op als de nieuwe data bekend zijn

Advertentie