8.5 C
New York
donderdag 28 maart 2024

Een Literaire Avond met Jan en Sanne Terlouw in Swanla

Vrijdag 12 april 2019 vanaf 20.00 uur organiseert de Bibliotheek De Groene Venen in samenwerking met boekhandel Burger in Dorpshuis Swanla een boeiende avond met Jan en Sanne Terlouw. Met zijn oprechte en emotionele pleidooi in De Wereld Draait Door wist Jan Terlouw veel mensen in hun hart te raken. Zijn oproep tot een leefbare wereld heeft veel in de samenleving losgemaakt.

Sanne Terlouw (1959) is neerlandica, en naast haar werk als schrijver ook publicist. Als kind al hielp ze haar vader, Jan Terlouw, bij het schrijven van zijn boeken. Ze debuteerde in 1990 met de korte roman Reizigers en schreef vervolgens tientallen boeken,

Samen kunnen vader en dochter veel vertellen over het schrijverschap. Natuurlijk komt ook het nieuwe boek ‘De 90e verjaardag van Louis van Roosgaarde’ uitgebreid aanbod. Daarnaast is er ruimte voor discussie, signeren of gewoon een heerlijke avond uit. De lezing wordt georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Burger.

Toegang is € 12,50. Leden van de Bibliotheek krijgen een korting van € 2,50. Kaartjes zijn te bestellen via de website www.dorpshuisswanla.nl of www.bibliotheekdegroenevenen.nl en aan de balie van de bibliotheek in Zevenhuizen.

Advertentie