8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Open avond & clinic bij TC Nieuwerkerk

Als eerste tennisvereniging in Nederland organiseert TC Nieuwerkerk 29 maart a.s. een ‘open avond’ op het park aan het Britsezoom 9. Bestuurslid Tineke Sigmond legt uit: “We doen dit als proef omdat we merken dat geïnteresseerden op zaterdag of zondag vaak andere verplichtingen hebben. Met deze avond willen we mensen in de gelegenheid stellen langs te komen voor informatie, een balletje te slaan, of mee te doen met een ‘clinic’. Deze wordt overigens gegeven door onze selectietrainer/Nederlands kampioen Jeroen Camfferman. En na afloop hebben we een gezellige tennis pubquiz, waarbij prijsjes zijn te winnen.”

In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de baan op. Daarmee is tennis de tweede sport van ons land. De ‘open avond’ is de perfecte gelegenheid voor leden om hun liefde voor de sport te delen met al hun vrienden, familie, collega’s en kennissen. En voor niet-leden is het een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met tennis en uiteraard met TC Nieuwerkerk. Van 19.00 tot 22.00 uur is iedereen van harte welkom om op het tennispark aan het Britsezoom 9, te Nieuwerkerk aan den IJssel. Bezoekers hoeven, indien ze willen spelen, alleen maar de sportschoenen aan te trekken. De club zorgt, indien nodig, voor rackets en ballen.

Programma 19.00 uur Ontvangst / kennismaking 19.30 uur Mogelijkheid om vrij te spelen 20.00 uur Clinic onder leiding van Jeroen Camfferman (selectietrainer/Nederlands kampioen) en andere leraren van Tennisschool Return Tennis 21.00 uur Tennis pubquiz met leuke prijzen 22.00 uur Gezellige afronding

Informatie en aanmelden via: tcn@tcnieuwerkerk.nl

Advertentie