Feestelijke start Praatcafé de Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Donderdag 11 april start de Bibliotheek De Groene Venen in Nieuwerkerk aan den IJssel met het praatcafé. Het Praatcafé is een plek waar je je Nederlands oefent en nieuwe mensen kan ontmoeten. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee, mét wat lekkers, klaar.

Elke tweede donderdagavond van de maand wordt er gepraat over allerlei verschillende onderwerpen. Het is een leuke manier om samen de Nederlandse taal te leren spreken, dus laat je boeken lekker thuis en kom gezellig met ons kletsen. Het Praatcafé is gratis en aanmelden is niet nodig. Ook vrijwilligers zijn van harte welkom bij het Praatcafé. Je kan vrijblijvend een keertje komen meehelpen. Kijk even wat in je agenda past en meld je via de website van de Bibliotheek aan.

Voor meer informatie ben je van harte welkom tijdens het taalhuisspreekuur op maandag tussen 14.30 uur en 16.30 uur of op woensdag tussen 09.00 uur en 11.00 uur. Stuur voor meer informatie een e-mailbericht naar taalhuis@bibliotheekdegroenevenen.nl.