8.5 C
New York
zaterdag 6 juni 2020

De zesde editie van Giro di Moordrecht vindt plaats op zondag 14 april

Op zondag 14 april start de zesde editie van de Giro di Moordrecht, een fietstocht door de regio. De deelnemers kunnen kiezen uit twee mooie routes, één van 85 kilometer en voor wie al wat verder wil, de route van 125 kilometer. Giro di Moordrecht is in 2014 ontstaan met als doel om geld in te zamelen voor het team dat ging deelnemen aan Giro di KIKA. Een 6-daags fietsevenement in Italië met uiteraard als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek tegen kinderkanker.

De tocht is wederom dit jaar volledig in GPS. Bij de start is het mogelijk om een GPS-apparaat in bruikleen te krijgen van Waypoint en uiteraard kan er uitleg over het gebruik van de GPS-systemen gegeven worden. Om de niet GPS-gebruiker tegemoet te komen, zullen voor de beide afstanden startgroepen zijn, waar zonder GPS aangehaakt kan worden

Dit jaar is er wederom een sportief-partnerschap aangegaan met Korfbalvereniging IJsselvogels, die met hun kantine de start- en finishlocatie zullen zijn. Na afloop van de tocht zal er de mogelijkheid zijn om bij IJsselvogels gezellig wat te drinken. Voor meer informatie en inschrijving: www.girodimoordrecht.nl


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg