8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Zuidplas geeft gratis trainingen voor vrijwilligers

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van Welzijn Zuidplas organiseert regelmatig trainingen en activiteiten voor vrijwilligers. Hieraan kunnen vrijwilligers die in Zuidplas wonen of als vrijwilliger actief zijn gratis deelnemen. Voor de volgende trainingen zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar:

  • Hoe herken je licht verstandelijke beperking?’ – donderdagavond 4 april, Nieuwerkerk a.d. IJssel
  • Nieuwsbrief schrijven’ – donderdagavond 11 april, Moordrecht
  • BHV Herhaling’ – zaterdag 18 mei, Zevenhuizen

Meer informatie over de inhoud van de trainingen is te vinden op www.welzijnzuidplas.nl. Wil je je meteen aanmelden? Dat kan door een mail te sturen naar vip@welzijnzuidplas.nl. Telefonisch aanmelden kan ook via Romana (06-14763414) of Jolanda (06-39882659)

Advertentie