8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

CJG geeft een ToM-training; sociale vaardigheidstraining voor kinderen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert in samenwerking met Welzijn Zuidplas en MEE een ToM-training – Theory of Mind. Een sociale vaardigheidstraining voor kinderen van 8-12 jaar met (een vermoeden van) een stoornis in het autistisch spectrum.

De training bestaat uit 11 bijeenkomsten van een uur voor de kinderen. De reeks trainingen starten vanaf donderdag 9 mei om 16.00 uur. Voorafgaand is er één ouderavond op maandag 6 mei, op het CJG Zuidplas; Raadhuisplein 35 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Kijk voor meer informatie op www.cjgzuidplas.nl

Er zijn geen kosten aan de cursus verbonden. Aanmelden kan via servicebureau.mh@meeplus.nl voor vragen is Sharon van der Heijden bereikbaar via 0182-520333

Advertentie