8.5 C
New York
dinsdag 7 februari 2023

Jeugdwerk Zuidplas houdt enquête onder jongeren: Wat maakt voor jullie het verschil?

Luug en Shawni, jongerenwerkers van Welzijn Zuidplas, maken graag een verschil voor jongeren van 12 t/m 27 jaar die in gemeente Zuidplas wonen. Wat is voor jongeren belangrijk? Wat zijn wensen en ideeën van jongeren? Wat maakt voor jongerenhet verschil?

Het helpt de jeugdwerkers enorm als jongeren de online vragenlijst met 15 vragen gaan invullen; zodat jeugdwerk gericht aan de slag kan. Men kan de vragen vinden op https://welzijnzuidplas.nl/vragenlijst.html.

Onder de deelnemers worden prijzen verloot ter waarde van 100, 50 en 25 euro. Wie een kans wil maken, kan dan bij vraag 15 zijn of haar e-mailadres invullen. Dan zal Jeugdwerk de invuller ook op de hoogte van de uitkomst van deze peiling houden en wat Jeugdwerk er concreet mee gaat doen. De jongerenwerkers Luug en Shawni zijn blij als jongeren hieraan mee willen werken. Delen op sociale media is uiteraard daarom ook welkom!

Advertentie