Projectgroep DIJ beeldentuin wil enthousiast plan delen met inwoners

Al enige maanden is de enthousiaste projectgroep, bestaande uit leden van de historische vereniging en de  milieuvereniging, bezig om een beeldentuin rondom het Westeinde 1, Moordrecht vorm te geven. Deze groep is nu op het punt gekomen om hun plannen te delen met de inwoners en geïnteresseerden.

Daarom wordt er een kick-off bijeenkomst gehouden van de DIJ beeldentuin in het IJsclub gebouw, Leliestraat 72 , Moordrecht op donderdag 18 april om 20.00 uur. Wie wil kennismaken met de projectgroep en met hun plannen is welkom. Ook als mensen zelf nog plannen hebben hoort de projectgroep dat graag.

Laat u per mail weten of u in de gelegenheid bent om te komen? Kijk ook op onze facebookpagina : https://www.facebook.com/DIJ-Beeldentuin-Moordrecht-321664335369811/     Foto boven : de beoogde plek voor een beeld van de Oude Snelle Sluis onderdelen, foto’s onderaan artikel ; het Muurtje van Vink waarop de plaquette van Van Nieuwenhuyzen is gepland.