-1.6 C
New York
vrijdag 28 februari 2020

Bijzondere verrassing voor Stichting Ouderinitiatief de Zuidplas

Modewinkel Shoeby in winkelcentrum “De Reigerhof” in Nieuwerkerk aan den IJssel vierde kort geleden het 10-jarig bestaan. Eigenaar en jubilaris Rob Schurink bleek op de VIP avond een bijzondere verrassing te hebben voor Stichting Ouderinitiatief de Zuidplas. Buiten medeweten van de stichting om had Rob de genodigden voor de VIP avond gevraagd een donatie te doen voor het ouderinitiatief in plaats van bloemen en cadeaus voor Shoeby zelf. Tijdens de VIP avond overhandigde eigenaar Rob een coupon voor een prachtige spelcomputer aan voorzitter Elly Hoogeveen van het ouderinitiatief.

“Wat een bijzondere verrassing! De spelcomputer krijgt een mooie plaats in 1 van onze gemeenschappelijke ruimtes in ons wooncomplex voor jongvolwassenen met een beperking” gaf Elly aan. “We zijn erg dankbaar voor iedere bijdrage en iedereen die ons mooie initiatief wil steunen.” Elly heeft Rob, team Shoeby en alle gasten bedankt namens bestuur ouders en vooral namens alle jongeren van Stichting Ouderinitiatief de Zuidplas.

Volg het laatste nieuws

2,155FansLike
272VolgersVolg
420VolgersVolg