-1.6 C
New York
vrijdag 28 februari 2020

“Hoe helpt het UWV jou in je zoektocht naar werk?”

Op zoek naar werk en veel in contact met het UWV? Of heb je juist weinig contact en zou je meer contact met het UWV willen? Maandag 29 april a.s. is Marlies Bakker van het UWV te gast bij de Walk&Talk in de Bibliotheek in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Marlies Bakker is Adviseur Werk bij de divisie Werkbedrijf van het UWV en legt graag meer uit over wat het UWV, en dan met name de divisie Werkbedrijf precies doet. Zij zal vertellen over de rol van het UWV met betrekking tot het weer vinden van een baan en legt uit waar men welke informatie kan vinden. Ook is zij beschikbaar voor het beantwoorden van eventuele vragen (er worden geen persoonlijke dossiers besproken). Vragen kunnen ook vooraf gemaild worden naar onderstaand emailadres.

Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, netwerken en leren in jouw zoektocht naar werk.

De Walk&Talk start om 09.30 uur, en duurt tot uiterlijk 11.30 uur. Deelname is gratis evenals de koffie en thee. Kom gezellig langs en praat met ons mee. Het is dé koffiepauze voor werkzoekenden, dus iedereen is welkom! Aanmelden kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl , Walk&Talk is een initiatief van De Levende Sollicitatiegids

Volg het laatste nieuws

2,155FansLike
272VolgersVolg
420VolgersVolg