8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Vier aanhoudingen na crash auto in winkel tankstation A20

Een personenauto is dinsdagnacht rond 2.00 uur de winkel van het tankstation langs de A20 binnen gereden. De auto is midden in de shop tot stilstand gekomen. De vier inzittenden zijn direct op de vlucht geslagen. Op het moment waren buiten een medewerker geen mensen aanwezig. De medewerker kwam met de schrik vrij.

De inzittenden zijn even later door de politie aangehouden. Agenten uit Gouda vonden twee verdachten op de parkeerplaats van het tankstation. Twee andere verdachten werden even later aangehouden op een nabijgelegen viaduct bij de Laan van Avant Garde. Alle vier de mannen zijn door de politie ingesloten. Winkel van tankstation de Vink zal dinsdag gesloten zijn. Mogelijk waren de verdachten op het moment van het ongeval onder invloed van lachgas. Patronen van dit spul zouden in de auto en op de parkeerplaats aangetroffen zijn.

Eerder in de nacht heeft de politie bij het tankstation langs de A20 nog een andere man aangehouden. Agenten zagen rond 00:45 uur een auto wegrijden zonder verlichting. Het voertuig was net bij het tankstation vertrokken. De bestuurder kon zich niet legitimeren en werd uiteindelijk hiervoor aangehouden. De betrokken politieagenten hadden het vermoeden dat de bestuurder niet degene was die hij zelf zei te zijn. Eenmaal op het politiebureau gaf hij uiteindelijk toe wie hij was en bleek in zijn geheel niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Met drie bekeuringen op zak kon hij het bureau daarna weer verlaten.

 

Advertentie