8.5 C
New York
donderdag 28 maart 2024

Politie pakt benzinedieven met gestolen kentekenplaten

De politie van Rotterdam basisteam IJsselland heeft op vrijdagmorgen 19 april 2 mannen aangehouden die worden verdacht van tanken zonder betalen bij het benzinestation van der Knaap aan de Brandingdijk in Rotterdam Nesselande op de grens met Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het personeel zag een tweetal gasten die na het vullen van de brandstoftank per ongeluk vergeten waren te betalen en wegreden. Hier hebben de medewerkers direct via een 112 melding gemaakt bij de politie. Agenten namen daarop posities in rondom de Hoofdweg.

Het duurde niet lang totdat zij de auto spotte. Ter hoogte van het Alexandrium op de Hoofdweg werd de auto gestopt, waarna de beiden 20-jarige inzittenden, waarvan één uit Zevenkamp en de ander zonder vaste woon of verblijfplaats, konden worden aangehouden. Het bedrijf deed aangifte. De zaak is in behandeling bij de recherche.

Het is niet de eerste keer dat bezoekers vergeten af te rekenen bij het tankstation. Regelmatig roept het tankstation op haar Facebook pagina mensen op die niet betaald hebben, dit alsnog te komen doen zoals onderstaande oproep.

foto boven : Politie Rotterdam Oost

Advertentie