8.5 C
New York
zaterdag 6 juni 2020

Glansrijk slagen voor je eindexamen? De bieb heeft rustige studieplekken voor leerlingen ter beschikking!

De eindexamens komen er weer aan. De Bibliotheek De Groene Venen biedt iedereen die de komende tijd examen gaat doen de rust en ruimte om te leren voor de examens door hiervoor extra ruimte vrij te maken.

De Bibliotheek is dé plek waar je in alle rust kunt studeren en kunt focussen op je eindexamen. Geen afleiding van apps, likes, vlogs, blogs, broertjes, ouders of andere stoorzenders. Alleen aandacht voor wat op dat moment belangrijk is: glansrijk slagen voor je eindexamen.

Huiswerk maken en leren kan altijd in de Bibliotheek. Van 29 april tot en met vrijdag 10 mei zijn er extra plekken vrijgemaakt voor iedereen die zich wil voorbereiden op het eindexamen.

In Bodegraven zijn er studieplekken in Skoolzone, op de eerste verdieping van het Evertshuis. Deze zijn overdag vanaf half negen beschikbaar. In Waddinxveen kunnen studenten terecht in Cultuurhuys de Kroon, boven in lokaal 2, in de meivakantie van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur.

In Nieuwerkerk aan den IJssel zijn er studieplekken in de ontvangstruimte en in het lokaal op de eerste verdieping ter beschikking. Deze zijn overdag vanaf 12 uur beschikbaar in dorpshuis de Batavier aan de Batavierlaan.

De Bibliotheek heet alle eindexamen kandidaten van harte welkom.


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg