8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Meivakantie zwemplezier in Nieuwerkerk en Moordrecht, Klim- en springfestijn in Parkzoomhal

Tijdens de mei vakantie worden er in Moordrecht en in Nieuwerkerk aan den IJssel diverse activiteiten in de zwembaden en in de Parkzoomhal georganiseerd door de sportstichting Zuidplas.

Op vrijdag 26 april is er in het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel jungle zwemmen op de agenda gezet. Er schijnen zelfs krokodillen rond te zwemmen maar ook DJ Rens is aanwezig om met rimboe muziek het zwemfeest op te vrolijken. Het jungle zwemmen is van 13:00 tot 17:00 uur in en de toegang is €6 inclusief een drankje en een hapje.

Op dinsdag 30 april is er een voorjaarsplons in zwembad de Zuidplas in Moordrecht. Het is dan zwemmen in zonnige sferen tussen 12:00 en 15:00 uur met een toegangsprijs van €4.50 inclusief een verrassing.

Op donderdag 2 en vrijdag 3 mei is er in de sporthal Parkzoom in Nieuwerkerk aan den IJssel weer het traditionele Klim en springfestijn. Er zijn dan diverse luchtkussens in de sporthal en worden er allerlei spelen gedaan. De toegangsprijs is €3.50 per kind, begeleidende volwassenen hoeven niks te betalen. Beide dagen is het festijn van 13:00 tot 16:00 uur.

Advertentie