8.5 C
New York
zaterdag 6 juni 2020

Sportstichting Zuidplas biedt huidige zwemles kinderen van Orka’97 een goed alternatief

Sportstichting Zuidplas betreurt het enorm datOrka’97 gaat stoppen met het geven van zwemlessen in de Zuidplas te Moordrecht. De Sportstichting beschouwt zwemveiligheid van alle kinderen in de gemeente Zuidplas als een groot goed. Door het wegvallen van Orka’97 verliest Sportstichting Zuidplas een vaste en betrouwbare partner in haar accommodatie De Zuidplas.

De Sportstichting Zuidplas gaat de zwemlessen continueren op dezelfde lestijden en dezelfde de locatie De Zuidplas te Moordrecht. Hierdoor kunnen de kinderen in een vertrouwde situatie hun zwemtraject vervolgen en hun diploma’s behalen. Deze week worden ouders/verzorgers van kinderen, die op dit moment zwemles volgen bij Orka’97, geïnformeerd over de mogelijke overstap naar het zwemtraject van Sportstichting Zuidplas. Inschrijven kan in dit geval kosteloos. Sportstichting Zuidplas werkt volgens de eisen van het internationale ENVOZ zwemdiploma en is onlangs beoordeeld met “uitstekend”.

Voor vragen met betrekking tot de zwemlessen-overgang van Orka’97 naar Sportstichting Zuidplas kan u contact opnemen met Jerry Wursten (hoofd-zwemzaken) of Chantal van Harskamp (officemanager Moordrecht) op telefoon nummer: 0182-373646 of per e-mail naar: receptiemoordrecht@sportstichtingzuidplas.nl


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg