8.5 C
New York
zaterdag 6 juni 2020

Instrumentaal Oranjeconcert in de Dorpskerk van Moordrecht

Vrijdag 3 mei 2019 om 20:00 uur zal er een Oranjeconcert worden georganiseerd door Flying Eagle oog voor organiseren in samenwerking met Stichting Orgelcultuur Zuidplas. Het programma bevat afwisselende muziek uit verschillende tijdsperiode zoals Bach, Schubert en Jan Zwart.

Medewerkers van dit concert zijn André van Vliet (1969, foto onder) orgel/piano en de jonge talentvolle Marije Weenink (1995, foto boven) dwarsfluit. Voor het eerst hopen deze musici elkaar te ontmoeten in de prachtige Dorpskerk van Moordrecht.

Zij hopen afzonderlijk en met elkaar te musiceren in de combinatie van orgel / dwarsfluit en piano / dwarsfluit. Naast mooie instrumentale bijdrage van de musici, zal er ook gelegenheid zijn om mee te zingen met enkele bekende Vaderlandse liederen. Aan het einde zal de bekende, maar nog steeds een mooie bewerking van Jan Zwart klinken over ons volkslied Wilhelmus om samen te eindigen met het zingen van de 2 coupletten.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.flyingeagle.nl/oranjeconcert voor € 10,00 vanaf 16 jaar en ouder en kinderen tot en met 15 jaar € 1,50 Aan de kerk zijn ze verkrijgbaar voor € 12,00 en € 3,00. Meer informatie over de musici kunt u vinden op www.andrevanvliet.nl en www.marijeweenink.com


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg