8.5 C
New York
zaterdag 6 juni 2020

Nog één keer een vol Blok voor Anton met AntonRock

Op Koningsdag was er in jongerencentrum ’t Blok een benefietconcert in nagedachtenis van Anton Schrammeijer, de jongerenwerker van ’t Blok die vorig jaar plotseling overleed. Vrienden van Anton wilde zo nog één keer afscheid nemen. In november 2018 werd de uitvaart van hem vanuit het jongerencentrum gedaan en puilde het complex uit.

Wie je ook spreekt, iedereen is er over eens dat hij een warm, sociaal en vooral zorgzaam iemand was die altijd er was voor jongeren in Zuidplas. Jan Baas, raadslid en vriend, noemde hem een warm en sociaal mens die altijd voor iedereen klaar stond. Baas proostte op het leven op hem.

Voor deze gelegenheid waren diverse bands aanwezig, die belangeloos meewerkten aan het festival. De gehele opbrengst van de avond gaat naar de Hartstichting. Anton is door hartfalen overleden. De zaal was al direct goed gevuld en de band waarin hij zelf gespeeld, Poox, mocht het spits afbijten. Het was even wennen voor de band, omdat ze geruime tijd niet gespeeld hadden maar ze wisten de aanwezigen direct te raken.

De gehele avond hebben diverse bands opgetreden, afgewisseld met muziek door DJ’s. Vrienden Anthony, Henk en Hanneke benadrukken dat het optreden eenmalig in het teken voor Anton is. Wel wil men de traditie van een festival voor het goede doel blijven voortzetten. De opbrengst is meer dan 1.100 euro, meer dan de gehoopte 500 euro. Hiermee kan de organisatie terugkijken op een succesvolle avond met nog één keer een vol Blok.

Anton bij het oude Taverna – Bron : Bernie Putters / Het Kanaal

Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg