Politie op zoek naar daders inbraakgolf bij apotheken

De politie Rotterdam Rijnmond is op zoek naar een groep van 10 inbrekers die het voornamelijk hebben gemunt op apotheken. Dat is de te zien in de onderstaande aflevering van het misdaadprogramma Bureau Rijnmond. Ondanks dat de politie al eerder 3 verdachten heeft aangehouden blijven de inbraken doorgaan.

De inbrekersbende is begonnen in Rotterdam Oost en in Capelle aan den IJssel maar de groep wordt nu ook gelinkt aan latere (poging tot) inbraken in Zevenhuizen en in Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze dorpen waren ook de apotheken het doelwit van de inbrekers. De politie zoekt getuigen of mensen die informatie hebben over de groep, waarvan enkele verdachten staan op de bovenstaande foto.

Heeft u tips? Bel dan met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Via WhatsApp kan ook op 06 -10 00 00 12. (bron foto boven en film: Bureau Rijnmond van RTV Rijnmond)