8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Vrouw gewond bij ongeval met elektrische fiets en graafmachine

Een vrouw is dinsdag 30 april gewond geraakt bij een aanrijding op de Hoogeveenenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het ongeval gebeurde dinsdag net iets na het middaguur. De vrouw reed op een elektrische fiets langs de Hoogeveenenweg. Aan het einde van het fietspad kwam ze in botsing met een passerende graafmachine met aanhangwagen. Door de aanrijding kwam de vrouw ten val en liep een hoofdwond op. Ze was nog goed aanspreekbaar en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de graafmachine was flink geschrokken maar lijkt geen schuld te hebben aan het ongeval. Aan het einde van het fietspad staan haaientanden op het wegdek waardoor fietsers voorrang moeten verlenen aan het verkeer op de Hoogenveenenweg. De fiets van de vrouw is naar haar woonhuis gebracht.

Advertentie