8.5 C
New York
zaterdag 6 juni 2020

Naar Feyenoord met de Zonnebloem

Wellicht is het de lezer wel eens opgevallen, mensen in een rolstoel die op een AAA plaats zitten in de Kuip. Ook in het seizoen 2019-2020 zal dit weer het geval zijn. Bent u rolstoelgebonden, en wilt u ook één of meer thuiswedstrijden bezoeken? De Zonnebloem maakt het, samen met Feyenoord, ook dit jaar weer mogelijk voor hun rolstoelgebonden gasten en hun begeleiders thuiswedstrijden van Feyenoord bezoeken.

Mensen die hiervoor in aanmerking komen kunnen zich aanmelden voor deze wedstrijden bij de Zonnebloem. Der is slechts één voorwaarde: deelnemers aan deze activiteit moeten wel gast zijn van de Zonnebloem. Mensen die geïnteresseerd zijn maar nog niet als gast geregistreerd staan kunnen zich op de website van de Zonnebloem (www.zonnebloem.nl/nieuwerkerk-a-d-ijssel), zich als gast te laten registreren, dan wel contact op te nemen met het secretariaat van de Afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon 06 44 920 344. De inschrijving voor deze activiteit sluit op 30 juni 2019.

De gasten betalen een eigen bijdrage van € 7,50 per wedstrijd en voor de vrijwilliger die de gast begeleidt zijn er geen kosten. De wedstrijden zullen onder de belangstellenden worden verdeeld. Mensen die zich hebben opgegeven voor één of meer wedstrijden krijgen voor eind juli bericht. Het is mogelijk dat er voor sommige wedstrijden weinig belangstelling is. Het is daarom mogelijk je voor meerdere wedstrijden op te geven.

Gast en de begeleidende vrijwilliger dienen zelf voor vervoer te zorgen. De begeleider moet bij aanmelding bekend zijn. Na inschrijving ontvangen de gast en de vrijwilliger nadere instructies. Als zij een invalide p-kaart heeft en een Zonnebloem strook zichtbaar achter de autoruit plaatsen, kunnen zij parkeren op een invalidenparkeerplaats voor het stadion.

De Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel hoopt op spannende wedstrijden met mooie resultaten voor Feyenoord!

De Zonnebloem is er voor iedereen, vanaf 18 jaar, met een lichamelijke beperking. Iedereen kan zich gratis aanmelden. Dankzij donaties en de opbrengst van de loterij die vorige maand van start is gegaan kunnen de vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel activiteiten organiseren voor de gasten. De voorzitter van de afdeling, Alex Wijnhold : “Behalve vrijwilligers die onze gasten bezoeken, zijn er ook vrijwilligers nodig die zich inzetten om juist dit soort activiteiten te organiseren en te begeleiden. Als je dat leuk vindt, en echt het is ook leuk, neem dan gerust contact met mij op. Dat kan via de email aw.wijnhold@live.nl of telefoon 0611734213.”


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg